Familie-bandSamana:
Samana
- Babbelnamiddag: 17/10 - 21/11 - 11/12..NIEUWS VAN SAMANA H. FAMILIE SCHOTEN

Ons ontmoetingsfeest van zondag 6 oktober mag zeker een succes genoemd worden. Het regende pijpenstelen maar ongeveer 80 enthousiaste feestvierders waren present. Spijtig dat we toch een 20-tal mensen moesten missen, want het was echt een gezellige namiddag. Onze zieken en ouderen uit de buurt, enkele bewoners van de rusthuizen Verbert - Verrijdt en Félicité en de hele 4 Notelaars-ploeg werden in de watten gelegd door onze huisbezoekers en vaste medewerkers. We werden echt verrast door de animatieploeg van Daniël en de zangeres Nadine, die op het laatste nippertje was opgetrommeld en voor de eerste keer samen zong met Daniël. Maar het was helemaal af en heel warm menselijk. Iedereen was vol lof en de 4 notelaars hebben als gastartiesten hun hartje mogen ophalen en zangeres Nadine in hun hart gesloten. Er werd flink meegezongen, gezwaaid en af en toe gedanst zodat na de versnaperingen ook de koffie of thee en de lekkere belegde broodjes vlot binnengingen. Als slot nog een heerlijk stuk fruitvlaai en het werd vlot 18u toen de jassen opnieuw werden aangedaan en alle feestvierders naar huis keerden.

Het blijft een dag om naar uit te kijken en daarom ook een "groot dankjewel" aan alle helpers die dit mee waarmaken: onze sterke mannen die de zaal klaarzetten en sleuren met tafels en stoelen en het podium opstellen, de cateringploeg die alle aankopen doet van eten en drank, onze losse medewerkers die achter de toog veel werk hebben, onze eigen medewerkers die alle andere taken uitvoeren: broodjes smeren, bedienen in de zaal, bezinning verzorgen, mooie bloemen op tafel, foto's nemen en dan na het feest de grote afwas en alles weer terug opruimen . Ook een gemeende dankjewel voor alle vrijwilligers die onze zieken gaan ophalen en terug thuis brengen na deze heerlijk geslaagde dag. Als het buiten regent en alles grijs blijft is er niets hartverwarmender dan samen babbelen, zingen en eten en zo pijn, zorgen en eenzaamheid vergeten. We zouden het meer moeten doen.

Moest je het nog niet weten: elke 3de donderdag van de maand komen we met Samana samen in het ontspanningslokaal van de Schijnparklaan voor onze babbeldag van 14u tot 16u.

Iedereen welkom!

Marleen

Femma:
Femma
- Ontmoetingsfeest op 18/10.
- Bloemschikken: 23/10 - 11/12 - 8/1.
Contacteer mw. Ingrid Didelez voor meer info en/of inschrijving: 03/658.16.32.


Okra:
okra-logo


- 9/11: quiz.
- Wekelijks: rummikub, kaarten, zwemmen en petanque.
Alle info bij mw. Maria Vandebroek - 03/434.40.45.
Davidsfonds
Schoten-Davidsfonds
Bericht aan alle boekenliefhebbers Op 19 en 20 oktober organiseert Davidsfonds Schoten een tweedehands boekenmarkt.
Het aanbod is groot en gevarieerd: van kinderboeken, jeugdboeken, romans en poëzie over kunstboeken, natuur, wetenschap, toerisme en geschiedenis tot kookboeken, hobby, lifestyle en zelfs curiosa. De prijzen zijn zeer democratisch; de meeste boeken worden verkocht aan €1 per stuk. En wie van al dat neuzen in boeken honger of dorst gekregen heeft, kan bij ons ook terecht voor een lekker stukje cake en een drankje. Redenen genoeg dus om zeker een kijkje te komen nemen.
Locatie: Campus KJ, Alice Nahonlei 65, Schoten.
Data: zaterdag 19 oktober van 16u tot 20u en zondag 20 oktober van 10.30u tot 17u.

Pitaweekend Chiro Ter Donck

Pitaweekend-2019


Scouts den 62

scouts
- 9-10/11: marsepeinverkoop.

Rozenkrans
RozenkransIedere woensdagavond om 19 uur aan de grot of in de pastorij.
Daarna volgt een bezinning over het evangelie van de daaropvolgende zondag.
Hartelijk welkom!


Top